Portfolio updates

/
Portfolio updates

Our team values being open, honest, and straightforward about our shares under $10 portfolio. Once a week we evaluate and update our portfolio and report back to our members.

We make sure you are always up to date on the current state of affairs of our shares under $10 portfolio so you can make well-informed trades. Take for example a falling or rising oil price, we explain what effects we expect it to have on any shares we hold in our portfolio. In straightforward language, we explain what we think are the best actions to undertake based on this information.

Become a member

6 latest portfolio updates

Premium

Weekupdate: Onrustige beurzen

De beurzen zijn onrustig door de nieuwe omikron-variant van het coronavirus. Volgens topman Stéphane Bancel van Moderna zijn de bestaande vaccins waarschijnlijk minder effectief in de bestrijding van deze variant. Een goed werkend vaccin kan bovendien nog maanden op zich laten wachten, aldus de topman van Moderna. Naast Powell geven meer centrale bankiers aan dat de nieuwe variant een risico voor de economie is. Ondanks deze onzekerheid zal de al hoge inflatie nog zeker tot medio 2022 aanhouden en daar hielden wij helaas al rekening mee, zoals we schreven in onze eerdere weekupdates.

Read article »
Premium

Weekupdate: De beren zijn wakker geschud

De beurzen doen een stapje terug en met name de tech-aandelen leverden in. De oplopende coronabesmettingen en de zwaardere coronamaatregelen krijgen deze keer de schuld, maar volgens ons is het een opeenstapeling van “donkere wolken” waar we u al eerder over schreven, zoals de stijgende inflatie, stijgende grondstofprijzen, stijgende rente, stijgende energieprijzen en in het verlengde daarvan is het een kwestie van tijd en dan stijgen de lonen. Met onze adviezen van Aandelenondereentientje merken we nauwelijks de nadelige gevolgen van een dalende beurs.

Read article »
Premium

Weekupdate: Het beste jongetje uit de klas

Beleggen is geweldig leuk werk, zolang het gewenste resultaat maar wordt behaald. Met deze huidige beurs kan iedereen beleggen, maar we vragen ons af en toe af of de meeste beleggers ook zo’n mooi rendement kunnen behalen bij een dalende beurs, want een daling gaat altijd harder dan een stijging op de beurs. Gelukkig hoeven wij bij Aandelenondereentientje hier niet voor te vrezen, we kopen immers onze aandelen al laag.

Read article »
Premium

Weekupdate: De vergeten muurbloempjes

Wij zitten echt in de winning mood, het kan niet op met de stijgende koersen. Veel bedrijven in onze portefeuille kwamen met cijfers, onze analyses waren op een rij goed. Succes op de beurs duurt maar een dag, maar die koesteren wij vandaag.

Read article »
Premium

Weekupdate: Tijd voor actie bij centrale bankiers

Cruciaal is hoe centrale banken nu zullen reageren op de stijgende prijzen van met name de grondstoffen en energie. Donderdag is het eerst de beurt aan Christine Lagarde om te vermelden hoe de Europese Centrale Bank hier tegenaan kijkt. Volgende week staat het rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve op de agenda en dan moet duidelijk worden of in november al wordt begonnen met het afbouwen van het maandelijkse opkoopprogramma of dat er wordt gekozen voor uitstel. Voor 2022 wordt minimaal één renteverhoging verwacht en dan is het nog maar de vraag of het daadwerkelijk bij die ene renteverhoging blijft. Veel hangt af van de ontwikkelingen die we gaan meemaken, inflatie of juist stagflatie.

Read article »
Premium

Weekupdate: We zijn er klaar voor..

De beurzen noteren weer op recordhoogte na de daling van een paar weken geleden. De beurzen krijgen nu een zetje in de rug door beter dan verwachte kwartaalcijfers van bedrijven. De verwachtingen voor deze kwartaalcijfers lagen relatief laag waardoor de kans op meevallers groter was dan op tegenvallers. Maar beurzen kunnen niet alleen maar blijven stijgen, er hangen ook “donkere wolken” boven de beurzen waar we ook vorige week al over schreven.

Read article »

Free updates?

Subscribe to our newsletter

By filling out this form you accept our terms of use and Privacy Policy.

Retrieve username
Reset Forgotten Password

This website uses cookies for an optimal user experience. More information

InloggenLog in